батерии за вашият лаптоп и таблет
Bulgarian  English  

В момента няма отзиви за продукта.

Доставка & Плащане

За да използвате услугите на магазина е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. Попълнете данните коректно! Не пропускайте детайли от адреса за доставка (вход, етаж) , тъй като заявената от вас батерия ще бъде изпратена именно на въведеният при регистрацията адрес. Попълвайте данните в профила си на кирилица, защото те ще бъдат използвани за адресиране на пратката, издаване на фактури и транспортни документи! В случай, че допуснете грешка при попълването на данните, винаги можете да ги коригирате от меню "Вашият профил" -> "Редактиране"Ако желаете, при регистрацията можете да се абонирате и за нашите  информационни бюлетини.

Как да разбера изпратена ли е поръчката?

Информация за състоянието на всички ваши предишни поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". Зацелта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола.Също така ще получавате и емайл информираш ви за промяна на статуса. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с черен цвят. Възможният статус е "В обработка", "Пътува"(към Б-я)"Пакетиране " и "Предадена на Куриер"( придружен с номер  за проследяване). Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на вашата поръчка.

Как става заплащането?

Плащането на заявените от вас продукти става по 3 начина, като вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас. При избирането на наложен платеж доставката е за сметка на клиента, а при  всички други начини доставката  безплатна с изключениe по време на промоции!

1.Плащане и доставка с наложен платеж (плащане на куриера при получаване на пратката)

При този начин на  заплащане, клиентът дължи на куриера такса за ползване на услугата "Наложен платеж" 1.2% върху сумата.Запазваме си правото да не приемаме поръчки с наложен платеж за определени модели! 

За Нови клиенти /Потвърдете вашата поръчка с партиден номер от батерия/ след като завършите вашата поръчка (0899300708) или на емайл . (Изключение  само за настоящи клиенти)

 

 

2.Плащане с банков превод. Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране или през Epay.bg . Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод.След като превода е потвърден ще получите статус  (Банковия превод е отразен) на  емайл за потвърждение.Безплатната доставка отпада по време на промоции и  ако не бъде направено заплащане в рамките на 3раб.дни. ! Безплатната доставка се отнася само за селища в които има офис на Еконт!!

 

3.Плащане през Paypal: Когато изберете този вид разплащане, веднага ще бъдете прехвърлени на страницата наPayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След приключване на плащането ще се върнете на страницата на www.batterybg.com, което автоматично потвърждава заплащането на Вашата поръчка. Във вашата история на заплащане също ще видите дали е отразено заплащането към Нас.Ще получите и емайл от нас за потвърждение на заплащането и ще ви върнем сумата за доставка която е за наша сметкаПри плащане с PayPal има такса от 4%

 Най-продавани

Dell Inspiron N4010 J1KND
Dell Inspiron N4010 J1KND
Липсва цена

HP DV4 /DV5 /DV6 /HDX16
HP DV4 /DV5 /DV6 /HDX16
Липсва цена

Езици

Bulgarian  English  

Кой разглежда сайта

В момента има 1 гост онлайн.
Paypal