батерии за вашият лаптоп и таблет
Bulgarian  English  

В момента няма отзиви за продукта.

Условия за ползване

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Всички продукти, които са изброени могат да бъдат поръчвани директно от сайта.Всеки посетител на сайта може да разглежда публикуваната информация по всяко време, както и да прави поръчки на предлаганите продукти. Запазваме правото си да променим обявената цена на стоките, ако това се налага от независещи от нас причини, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение  тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.

 

Подаването на поръчки: 

Със  неверни данни,  отказани  след получаване на статус "пътува към Б-я , "предадена на куриер" и  като цяло несериозно отношение към  поръчка   ще бъдат анулирани и деактивиране на тяхната регистрация.

Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт и да го върнете, в случай, че той не отговаря на Вашата поръчка.Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация.

При поръчка на сгрешен модел от страна на клиент той поема  разходите за подмяна в двете посоки! Не важи за поръчки направени по тел, email и   без нужна информация от страна на клиент, в тези случай не носим отговорност за грешен модел.

 

Гаранция

Разходите за опаковка и транспортиране до Нас са за сметка на клиента. Връщането към клиента е за наша сметка!  Гаранцията се Обработва след предварително уведомяване по e-mail от страна на клиента и отговор от Batterybg.com. Самите акумулаторни батерии при спазване на фабричните условия за зареждане и разреждане имат нормален спад на номиналния капацитет  по време на тяхната експлоатация и не се приема за дефект по време на гаранционният период. Гаранцията е невалидна в следните случаи:

1.При употреба в комплект с неоригинални или повредени (зарядни устройства, захранващи адаптери, кабели и т.н.) Разредена под допустимият миниум или на 0%

2.Връщане на продукта без гаранционната му карта или нарушен стикер!

Срок за подмяна на дефектирала батерия е 10 дни от датата на получаване на статус "В процес на подмяна" ако модела не е наличен в момент на предявяване на рекламация.Най-продавани

Dell Inspiron N4010 J1KND
Dell Inspiron N4010 J1KND
Липсва цена

HP DV4 /DV5 /DV6 /HDX16
HP DV4 /DV5 /DV6 /HDX16
Липсва цена

Езици

Bulgarian  English  

Кой разглежда сайта

В момента има 4 гости онлайн.
Paypal